Centrul tarii

Centrul tariiIn zona de Centru, respectiv in judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, s-a inregistrat cea mai mare rata a somajului in randul tinerilor cu varste intre 15-24 de ani, resprectiv 36,3%.

Sursa foto: Wikipedia

Regiunea Sud-Muntenia

Regiunea Sud-MunteniaIn zona Sud-Muntenia a tarii, respectiv in judetele Prahova, Dambovita, Arges, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman, aproape unul din trei tineri era somer, rata somajului ajungand la 32.9%.

Sursa foto: ilfov.insse.ro

Regiunea Sud-Est

Regiunea Sud-EstIn partea de Sud-Est a tarii - Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Buzau si Constanta, rata somajului la tineri se ridica la 30,7%.

Sursa foto: posmediu.ro

Bucuresti - Ilfov

Bucuresti - IlfovIn Regiunea Bucuresti-Ilfov rata somajului in randul tinerilor cu varste intre 15 si 24 de ani a fost de 22,2%.


Sursa foto: Wikipedia

Regiunea Nord-Vest

Regiunea Nord-VestIn aceasta zona, respectiv in judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare si Salaj, rata somajului in randul tinerilor s-a ridicat la 20,9%.


Sursa foto: Wikipedia

Zona de Vest

Zona de VestIn Regiunea de Vest, respectiv in judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, s-a inregistrat o rata a somajului la tineri de 20,3%.


Sursa foto: Wikipedia

Regiunea Sud-Vest Oltenia

Regiunea Sud-Vest OlteniaIn aceasta zona, care include judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt si Dolj, rata somajului in randul tinerilor s-a ridicat la 19,2%.


Sursa foto: Wikipedia

Regiunea Nord-Est

Regiunea Nord-EstIn zona de dezvoltare Nord-Est - Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui - rata somajului la tineri a fost cea mai scazuta din tara, respectiv 11,9%.


Sursa foto: Wikipedia