Cluj: Strada pe care s-a construit 'un pic excesiv'

Cluj: Strada pe care s-a construit 'un pic excesiv'Proprietarii de terenuri din Buna Ziua au probleme la avizarea noilor ansambluri, infrastructura deficitara fiind una dintre principalele dificultati, scrie Ziua de Cluj.

Drumurile din teren difera de cele desenate in plansele beneficiarilor de proiecte realizate in anii trecuti, au constatat membrii Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism cu prilejul discutarii unor proiecte propuse in sedinta de joi.

Sursa foto: ziuadecj.ro

Arad: IKEA ar putea infiinta o fabrica de mobila la Bata

Arad: IKEA ar putea infiinta o fabrica de mobila la BataDemersurile facute ani de-a randul de primul edil din Bata – Ion Micurescu pentru a duce investitori de amploare in comuna, investitori care sa creeze noi locuri de munca, incep sa dea rezultate notabile, scrie Glasul Aradului.

Dupa firma care exploateaza piatra din Bata sau compania care a infiintat plantatia de plopi energetici, IKEA, va face afaceri in zona.

Timisoara: Licitatia pentru spatiile de la Bastion are loc in 3 mai

Timisoara: Licitatia pentru spatiile de la Bastion are loc in 3 maiPana joi au fost cumparate 11 caiete de sarcini pentru licitatia publica privind inchirierea spatiilor de la Bastionul „Theresia” din Timisoara. Licitatia cu strigare va avea loc pe 3 mai, la sediul Consiliului Judetean Timis, scrie Timis Online.

„ Daca pentru un spatiu liciteaza cel putin doua firme, in functie de conditiile cerute in caietul de sarcini, se declara un castigator. Daca nu exista doua oferte pentru un spatiu, se organizeaza o noua procedura de licitatie. Sunt 13 pozitii de spatii”, a explicat purtatoarea de cuvant a Consiliului Judetean Timis, Jana Lavrits.

Sursa foto: tion.ro