Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat vineri doua contracte de modernizare de drumuri la Targu-Jiu, proiecte cu o valoare totala de 78,5 milioane lei, finantate prin Programul Operational Regional, potrivit Mediafax.


Proiectul "Modernizare strazi in Municipiul Targu-Jiu - Etapa II/1", care va fi derulat pe parcursul a 30 de luni, are o valoare totala de 25,7 milioane lei, din care nivelul finantarii nerambursabile este de 20,2 milioane lei, a anuntat institutia, intr-un comunicat.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea DJ 675, pe o portiune de 25 km, pe traseul Targu Carbunesti-Ticleni-Pesteana Jiu. Lucrarile vor fi realizate in 32 de luni si au o valoare totala de 52,8 milioane lei, din care finantarea nerambursabila se ridica la 41,5 milioane lei.

Ministrul a participat vineri si la receptia lucrarilor de reabilitare a DJ 665, km 0+000 - 54+500, realizate prin POR, in cadrul axei prioritare 2. Valoarea totala a acestui proiect este de 57,7 milioane lei, din care 46,2 milioane lei sunt fonduri nerambursabile.

Udrea semneaza astazi, la Arad, alte trei contracte finantate prin POR, cu o valoare totala de circa 21 milioane lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Valcov, familia Cosma, Udrea si Bica scapa de condamnari