Continental a instruit 475 de angajati cu bani europeni

Continental Automotive, unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria auto, a derulat un program de instruirea profesionala, cofinantat din fonduri europene, la care au participat 475 de angajati.

Valoarea totala a proiectului a fost de peste 825.000 lei, acesta fiind finantat integral din Fondul Social European si bugetul national.

Proiectul „Pasi spre o intreprindere sanatoasa – Program de prevenire a stresului ocupational si a deteriorarii sanatatii mentale a angajatilor”, a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 - "Investeste in oameni!" in cadrul Axei Prioritare 3. ”Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor”.

Proiectul a fost implementat in intervalul 1 septembrie 2010 – 31 august, sub forma unui program de prevenire activa a stresului ocupational si a deteriorarii sanatatii angajatilor. In cadrul acestuia, 475 persoane, reprezentand aproximativ 16% din angajatii Continental Automotive Romania, au fost informate si instruite pe teme legate de sanatatea si securitatea in munca, stresul ocupational, sanatatea mentala a angajatilor si relatiile sociale din mediul organizational.

Compania are o echipa formata din aproximativ 3.000 de persoane.

“Sanatatea angajatilor ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru orice companie, avand in vedere ca munca este unul dintre principalii factori care influenteaza starea de sanatate a angajatilor”, a declarat dr. Christian von Albrichsfeld, reprezentantul legal al SC Continental Automotive Romania SRL.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Cât costă mașinile electrice la mâna a doua în România. Top vânzări
Setari Cookie-uri