BMW Group Romania a adus in gama cel mai rapid Mini si primul model cu doua locuri, denumit Mini Cooper Coupe, la un pret de pornire de 22.300 euro cu TVA, pentru livrare fiind nevoie de 2-3 luni de asteptare.
Noul model a fost prezentat prima oara in anul 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt sub forma de concept.

Mini John Cooper Works Coupe este cel mai rapid Mini, acceleratia pana la 100 km/h avand loc in 6,4 secunde, iar viteza maxima fiind de 240 km/h.

Modelul Coupe vine cu un eleron care se ridica la o viteza de peste 80 km/h si cu un portbagaj mai incapator, de 280 de litri.

BMW Group Romania a adus pe circuitul de karting din Otopeni noul Mini Cooper S Coupe cu motorizarea de 1,6 litri benzina 184 CP, care accelereaza pana la 100 km/h in 6,9 secunde.

Masina s-a comportat foarte bine pe pista de karting si a refuzat sa paraseasca asfaltul indiferent cat au insistat invitatii. In medie, un tur de pista a fost parcurs intr-un minut si 20 de secunde.

In ceea ce priveste designul, atuurile lui Mini Coupe sunt partea frontala plata, plafonul in designul unei casti de curse a anilor ’70 si spatele scurt. Modelul poate primi optional dungi sport in una din culorile, rosu, negru sau argintiu.

Se poate alege intre Cooper Coupe 122 CP benzina (22.300 euro cu TVA), Cooper S Coupe 184 CP benzina (27.500 euro cu TVA), John Cooper Works Coupe 211 CP benzina (33.800 euro cu TVA) si Cooper SD Coupe 143 CP diesel (28.500 euro cu TVA).

Mini Coupe urmeaza sa apara pe piata si in varianta Cabrio cu soft-top retractabil.

Mai multe informatii sunt disponibile aici.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri