In urma cu doi ani de zile, directorul general al Porsche Romania, Brent Valmar anunta ca 29 de unitati de A6 erau vandute inca inainte de lansarea oficiala.

In 2005, Porsche Romania lansa noul model Audi A6 Avant, modelul break al limuzinei de clasa mare A6 fiind un amestec de design si dinamism completat cu succes de functionalitate.

Masurand 4,93 metri lungime, 1.83 metri latime si 1,46 metri inaltime, noul Audi A6 Avant fixeaza in mod vizibil noi standarde in clasa sa.

Noul Audi A6 Avant poate fi echipat cu unul din cele sase propulsoare oferite, fiecare amplasat longitudinal. Trei motorizari sunt pe benzina si trei sunt binecunoscutele diesel-uri.

Toate aceste motorizari ofera puteri si performante remarcabile in segmentul de piata al lui A6 Avant, De asemenea, aceste motorizari indeplinesc normele de poluare Euro 4.

Tractiunea fata sau integrala permanenta ôquattroö asigura o transmitere sigura a puterii motorului la roti.

Suprafata de incarcare a noului A6 Avant prezinta si ea inovatii si elemente sofisticate. Un ingenios sistem de prindere a obiectelor din portbagaj si de departajare a spatiului util permite atingerea unui nivel fara precedent in materie de versatilitate si variabilitate.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/auto/auto_oferta.php?ContentID=47