In urma cu doi ani de zile, directorul general al Porsche Romania, Brent Valmar anunta ca 29 de unitati de A6 erau vandute inca inainte de lansarea oficiala.

In 2005, Porsche Romania lansa noul model Audi A6 Avant, modelul break al limuzinei de clasa mare A6 fiind un amestec de design si dinamism completat cu succes de functionalitate.

Masurand 4,93 metri lungime, 1.83 metri latime si 1,46 metri inaltime, noul Audi A6 Avant fixeaza in mod vizibil noi standarde in clasa sa.

Noul Audi A6 Avant poate fi echipat cu unul din cele sase propulsoare oferite, fiecare amplasat longitudinal. Trei motorizari sunt pe benzina si trei sunt binecunoscutele diesel-uri.

Toate aceste motorizari ofera puteri si performante remarcabile in segmentul de piata al lui A6 Avant, De asemenea, aceste motorizari indeplinesc normele de poluare Euro 4.

Tractiunea fata sau integrala permanenta quattro asigura o transmitere sigura a puterii motorului la roti.

Suprafata de incarcare a noului A6 Avant prezinta si ea inovatii si elemente sofisticate. Un ingenios sistem de prindere a obiectelor din portbagaj si de departajare a spatiului util permite atingerea unui nivel fara precedent in materie de versatilitate si variabilitate.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/auto/auto_oferta.php?ContentID=47

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri