Ford Motor Co a declarat ca va ajuta soferii care sunt preocupati de emisiile de noxe prin oportunitatea de a investi intr-un proiect. Acest proiect are in vedere energia pura iar soferii pot calcula pe un nou site cat dioxid de carbon emana masina lor in functie de kilometrii parcursi.

Programul se numeste green miles si asteapta pe noul site toate persoanele care doresc sa afle cat dioxid de carbon emana masina personala de-a lungul unui an. Site-ul va oferi si pretul pe care poti sa-l platesti pentru a inlocui aceste noxe cu energie pura.

Stim ca exista un numar considerabil de clienti care incep sa-si puna intrebari despre schimbarea climei si care cauta solutii in ceea ce priveste acest lucru, declara Golightly. Consumatorii contribuie cu 29.95$ pana la 79.95$ anual in functie de tipul de masina, cantitatea de dioxid de carbon emisa si numarul de kilometri parcursi. Acesti bani vor fi folositi pentru a crea energie cu ajutorul vantului sau a ingrasamantului natural colectat din ferme.

Banii stransi se vor duce in prima faza la fermele din Ainsworth, Nebraska, si Haubenschild langa Princeton, Minnesota care fabrica energie electrica din ingrasaman natural. Ford nu are de gand sa construiasca o campanie publicitara pe aceasta tema insa dealerii vor primi brosuri iar clientii vor fi directionati prin linkuri catre aceast proiect.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri