Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu a declarat, vineri, ca nu este multumita de bugetul ministerului pe care il conduce si ca, daca s-ar aduna bugetele tuturor ministerelor, tot nu s-ar acoperi nevoia pe care o are infrastructura din Romania, transmite agentia Mediafax.

Ramona Manescu a precizat, dupa audierile din comisiile reunite de industrii si servicii din Parlament, ca infrastructura din Romania are nevoie de investitii foarte mari, in conditiile in care acestea nu au fost facute la timp si constant.
"Ne aflam in momentul in care, daca am aduna bugetele tuturor ministerelor, tot nu am acoperi nevoia pe care infrastructura din Romania o are, de dezvoltare. Nu am cum sa fiu multumita, din punctul acesta de vedere, cu bugetul", a spus ea.
Ramona Manescu a precizat ca este multumita ca acele proiecte care se afla in derulare, pe fonduri europene, si cu contributia de la bugetul de stat, sunt deja prevazute si exista alocari pentru ca aceste proiecte sa continue.
Ea a mai aratat ca exista si perspectiva alocarii bugetare pentru perioada de programare 2014-2020, care ofera un plus de finantare pentru proiectele noi, precum fondurile de coeziune.
Ramona Manescu a mai declarat ca s-a reusit dublarea subventiilor pentru pensionari, elevi, studenti, categoriile defavorizate si cele cu dizabilitati.
Ministrul Transporturilor a mai declarat ca, pentru anul viitor, asa cum s-a construit bugetul si cum s-a convenit cu FMI, companiile din subordine nu au voie sa mai faca arierate, iar cele pe care le au in prezent trebuie platite, bugetul acoperind acest lucru.
"Sper ca si managementul privat al companiilor sa vina cu solutii realizabile, concrete, prin care sa se intample acest lucru", a mai spus Manescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri