Premium Leasing, divizia de leasing operational si management de flote a Grupului Tiriac, a inregistrat in primul trimestru o crestere de 20%, numarul de vehicule in administrare a ajuns la 1.314 masini.

De asemenea, cifra de afaceri Premium Leasing a urcat la 1,5 milioane de euro.

Serviciile integrate oferite de companie reprezinta 90% din structura flotei, restul procentajului fiind serviciile de administrare pentru flote detinute de catre clienti.

„Pentru acest an, ne propunem o crestere a portofoliului administrat, cat si o diversificare a acestuia. De asemenea, vom continua investitiile incepute anul trecut, ce privesc eficientizarea activitatii companiei prin intermediul implementarii unui soft care sa raspunda noilor cerinte ale mediului de afaceri”, a declarat Bogdan Nestor, director executiv Premium Leasing.

Numarul contractelor incheiate de Premium Leasing a crescut cu 54% in primele trei luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Citeste si:
Companiile de stat nu stiu la ce sa foloseasca banii de pe bursa
Kurt Weber, Horvath &...

Portofoliul include 100 de companii nationale si multinationale, cu capital de stat si privat, roman si strain, ce activeaza in domenii precum telecomunicatii, farmaceutice, distributie, IT, productie industriala. Cele mai solicitate marci auto de catre companii sunt Ford si Hyundai.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Setari Cookie-uri