Uber intra si in alte orase din Romania

Rob Khazzam, responsabil pentru lansarea Uber in tarile din regiune, a declarat intr-un interviu la evenimentul Microsoft Summit ca vrea sa intre si in alte orase din Romania, scrie startupcafe.ro.

“Da, am vrea si cred ca s-ar putea intampla in 2016. Am vizitat cateva orase, am participat la conferinte acolo si incercam sa vedem ce nevoi exista si cum ar arata serviciul nostru acolo. Insa nu avem nimic concret. .(...) Ramane insa sa decidem cand vom face pasul si cu ce produs”, a declarat Rob Khazzam.

Wall-Street.ro a aflat ca aceste orase ar fi Timisoara si Cluj.

Uber are patru angajati in Romania, iar numarul de soferi parteneri este tinut secret de catre companie. Timpul mediu de asteptare pentru o masina este de sub 6 minute in afara orelor de varf. In Romania, Uber, aplicatia mobila de taximetrie, a intrat in februarie acoperind in prima faza zonele centrale din Bucuresti.

Uber, cu sediul in San Francisco, este implicata in mai multe procese la nivel mondial, intentate de soferii de taxi care sustin ca aceasta companie evita respectarea reglementarilor in vigoare pentru serviciile de transport.

Citeste si:
Uber intră pe piața din Constanţa
Uber intră pe piața din...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Bonusul de 55 de mil. de dolari al lui Elon Musk, motiv să fie dat afară
Setari Cookie-uri