In total, Audi planuieste sa investeasca 11,8 miliarde de euro pana la sfarsitul anului 2011, nivelul investitiilor urmand a se ridica pana la aproximativ doua miliarde de dolari pe an incepand cu anul 2007, informeaza NewsIn. Audi va demara productia generatiei urmatoare a modelului sau TT Roadster cabrio si va lansa in 2007 si modelele sport A5 Coupe si R8.

"Investitiile in modelele noi si in inovatia tehnologica sunt vitale pentru orice companie", a declarat directorul financiar al Audi, recent numit director executiv interimar al companiei, Rupert Stadler.

Momentan grupul Audi ofera pe piata 22 de modele de automobile, din seria S, A3-compact, A4- dimensiuni mijlocii, A-6 si A-8, precum si modelul sport Q7, modelul TT roadster si versiunea speciala a modelului A-6, Allroad Quattro.

Divizia de automobile de lux a beneficiat in ultimul timp de un succes fulminant, contribuind cu sume importante la profiturile grupului Volkswagen. Ca rezultat al acestor performante, seful Audi, MartinWinterkorn, a fost promovat la sefia grupului Volkswagen, pozitie care o va ocupa incepand cu anul viitor.