Costul mediu al manoperei pentru repararea masinilor pe baza RCA a fost de 882 lei la nivelul anului 2018, in crestere cu 28% comparativ cu 2017. Manopera pentru Dacia este mai mare decat pentru Volkswagen, Skoda sau Ford, scrie Automarket.ro.

Romanii platesc sume din ce in ce mai mari pentru manopera atunci cand ajung la service cu masini avariate in urma unor evenimente rutiere si despagubite in baza unei polite RCA.

Surpriza majora este reprezentata de Dacia, intrucat service-urile solicita un tarif mediu de circa 750 de lei pentru manopera, mai mult decat solicita pentru branduri precum Volkswagen, Skoda sau Seat.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Sursa foto: MDOGAN / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri