O familie din Alba Iulia, afectata de constructia autostrazii Sebes – Turda, aflata la cativa metri de locuinta acesteia, a obtinut in instanta suspendarea lucrarilor pana la montarea unor panouri care sa asigure izolarea fonica a casei. Desi decizia este definitiva, provizorie si executorie de indata, fara somatie si fara trecerea vreunui termen, oamenii spun ca lucrarile nu s-au oprit, potrivit Alba24.ro.

Autoritatile au ingustat culoarul de expropriere strict in jurul gospodariilor si i-au ocolit, astfel ca acum se afla in zona de protectie a autostrazii. Mai mult, zona de siguranta de pe autostrada Sebes Turda, care presupune in zona un zid de beton si umplutura, va ajunge la doar doi metri de coltul uneia dintre case.

Oamenii au reclamat ca institutiile statului din Alba, care ar trebui sa supravegheze respectarea indicatorilor asumati de constructor prin acordul de mediu si celelalte legi care ar trebui respectate, ii ignora.

Sursa foto: MARINELA BRUMAR / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri