Un accident grav a avut loc la Raliul Transilvaniei. Mașina în care se aflau Eugen Cărăgui și Robert Fus a ieșit în decor și a lovit un copac. În urma impactului, pilotul echipajului a avut nevoie de transport la spital, scrie Digi24.

Echipajul cu numărul 13, format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, a fost implicat într-un accident în timpul probei speciale cu numărul 5 de la Raliul Transilvaniei. Pe poziția cu numărul 18 înaintea probei, mașina de concurs în care se aflau cei doi a ieșit în decor, lovind un copac.

Ambii sportivi sunt conștienți și în afara oricărui pericol de agravare a stării de sănătate, acuzând doar dureri la nivelul toracelui, însă au fost transportați la spital cu o ambulanță B1 Smurd cu medic pentru investigații suplimentare. Probele cu numărul 5 și 6 au fost anulate în urma incidentului, iar raliul va continua cu proba 7, de pe Dângău.

Eugen Caragui a fost supus unor investigații amănunțite. Medicii au stabilit că nu există niciun fel de leziuni interne sau externe, dar i se recomandă repaus în următoarea perioadă. Vertebra D5 este tasată de la impact. Tot azi va fi examinat neurologic, iar ulterior va fi externat, a anunțat FRAS pe pagina de Facebook.

Suntem într-o situație neplăcută, dar se știe că sportul nostru este periculos. Ei sunt în afara oricărui pericol, este vorba de echipajul numărul 13, pilotul se află la UPU acum sub investigații, ambii sunt conștienți.

Daniel Ungur, vicepreședinte FRAS

Întotdeauna în astfel de momente trebuie ca Federația să intervină. Dispozitivele pe care din terene au intervenit, a fost acolo ambulanța, un echipaj de la descarcerare, care au intervenit imediat. În plus, comunicațiile au funcționat.

Nu știm încă dacă a fost o eroare de pilotaj, dar asta ne va declara chiar el sau noi, Federația, printr-un comunicat.

Sursa foto: Facebook/Federatia Romana de Automobilism Sportiv

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri