Kia Sportage a prezentat primele imagini cu a cincea generație Kia Sportage, SUV care va fi prezentat anul acesta, în septembrie.

SUV-ul Kia Sportage adoptă o abordare semnificativ mai îndrăzneață a designului exterior. De asemenea, și interiorul are un afișaj panoramic uriaș curbat.

Noul Kia Sportage a fost proiectat în conformitate cu noua filozofie de design Kia „Opposites United”, pe care o vom vedea la tot mai multe modele ale companiei coreene. Sportage are o formă semnificativ mai elegantă, precum și un nou design frontal, cu o grilă deosebit de mare și DRL în formă de bumerang.

Kia oferă, de asemenea, o echipare mai sportivă X-Line, cu spoilere speciale, praguri modificate și elemente noi pentru plafon.

Punctul culminant la interior este un ecran mare curbat care străbate majoritatea tabloului de bord. Sistemul de infotainment poate fi operat fie prin intermediul ecranului tactil, fie printr-un controler rotativ montat pe consolă. Planșa de bord este acum disponibilă în două nuanțe. Comenzile centrale au fost repoziționate.

Kia nu a lansat până acum nicio informație cu privire la motoare și tehnologia șasiului.

Sursa foto: Kia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri