Unul dintre cele mai mari coșmaruri ale șoferilor este momentul în care au nevoie de piese auto noi. Acest lucru presupune cheltuieli la care poate nu se așteptau sau pe care poate ar fi vrut să le amâne, însă nu au mai reușit. Probabil ți s-a întâmplat și ție ca, după un drum lung cu mașina, să constatați că s-a aprins un nou martor în bord, ceea ce înseamnă că nu mai poți amâna reparația mașinii.

Din fericire, există soluții pentru a diminua cheltuiala cu piesele auto noi, iar una dintre acestea ar fi comandarea lor online. În continuare, îți prezentăm câteva dintre avantajele de a comanda piese auto de pe o platformă cu anunțuri.

Prețuri mai mici

Având în vedere că discutăm despre o platformă cu anunțuri, poți alege piese auto noi sau piese auto second hand. Dacă optezi pentru cele noi, ai mari șanse de a le achiziționa la prețuri excelente. Spre exemplu, vânzătorul poate le-a cumpărat, nu a avut timp să se ocupe de mașină și când a vrut să le monteze, și-a dat seama că nu se potrivesc. Deoarece a depășit perioada în care le putea returna, singura soluție este să le vândă pe un site de anunțuri, la un preț ușor mai mic decât cel plătit inițial și astfel să își recupereze investiția.

Poți găsi orice tip de piesa auto in Cluj sau în marile orașe ale țării, oricând ai nevoie și, cu siguranță, te vor surprinde prețurile pieselor. Bineînțeles, ai și posibilitatea de a achiziționa piese auto second hand. Acestea sunt în stare foarte bună și, pe lângă faptul că vei face economie, ajuți și mediul. Piesele nu vor ajunge la gunoi sau la reciclare pentru moment.

Varietate

Probabil știi că, uneori, piesa auto de care ai nevoie este mai greu de găsit. Fie este o piesă destul de solicitată și stocurile se epuizează rapid, fie este o piesa care nu se schimbă atât de des și este nevoie de comandă, lucru care uneori poate dura chiar și câteva săptămâni. De aceea, poți apela cu încredere la o platformă de anunțuri, unde mai mult ca sigur vei găsi disponibilă piesa auto de care ai nevoie.

Este atât de simplu să găsești online tot ceea ce ai nevoie, având în vedere că platformele de anunțuri oferă câmpuri de căutare intuitive, în care poți selecta marca, modelul, anul de fabricație al mașinii și alte detalii importante, ce te vor ajuta să comanzi mai ușor piesele auto pe care le dorești.

Comanzi de oriunde

Bineînțeles, trebuie să menționăm și faptul că acum poți comanda de oriunde te-ai afla. Trebuie doar să ai un dispozitiv conectat la internet: computer, laptop, telefon, tabletă. Astfel, dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, poți comanda piesele dorite în pauza de masă de la muncă sau dimineața, în timp ce îți bei cafeaua. De ce nu, poți chiar comanda și când stai la coadă la cumpărături. Astfel, oriunde te-ai afla și orice piesă ai avea nevoie, poți să o comanzi în câteva minute.

Dacă găsești un vânzător din orașul tău, poți chiar să stabilești să te întâlnești cu el, pentru predare personală. Astfel, în doar câteva ore vei intra în posesia piesei auto dorite. Nu-i așa că este simplu?

Așadar, dacă vrei să comanzi piesele auto dorite, rapid și la prețuri excelente, nu ezita să apelezi și la platformeie de anunțuri, unde poți găsi oferte excelente pentru bugetul și mașina ta.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri