Țiriac Auto, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul auto, a deshis porțile unui nou showroom, în zona București Militari, pentru care a investit peste 600.000 de euro.

Noul showroom, amplasat pe Bd. Iuliu Maniu 333, are o suprafață de peste 600 de metri pătrați și include două zone dedicate autovehiculelor noi marca Hyundai, și respectiv auto rulate, comercializate prin divizia Țiriac Auto Rulate. Clienții vor avea la dispoziție în această locație o echipă dedicată de consilieri de vânzări, care le vor oferi consultanță și asistență pe întreg parcursul procesului de achiziție auto.

„Suntem încântați să deschidem acest nou showroom în zona București Militari. Este un pas important în strategia noastră de consolidare și extindere a rețelei de distribuție pe piața auto locală. Ne-am dorit să fim mai aproape de clienții noștri din zona de vest a capitalei pentru a le oferi o experiență de cumpărare la cel mai înalt nivel, în conformitate cu standardele Țiriac Auto. Noul showroom din bulevardul Iuliu Maniu este menit să livreze produse și servicii accesibile, dintr-un mix variat de branduri auto pentru autovehiculele rulate, dar și gama completă de modele noi ale uneia dintre cele mai populare mărci în România: Hyundai”, a declarat Marius Marian, CEO Țiriac Auto.

Showroomul Hyundai este proiectat și amenajat la standardele Hyundai, oferind clienților o experiență modernă de cumpărare. Spațiul este luminos și amplu, iar autovehiculele expuse acoperă întreaga gamă, de la modele de oraș, la SUV-uri și mașini electrice. Clienții pot testa și evalua autovehiculele în condiții reale, iar consilierii de vânzări sunt pregătiți să le ofere toate informațiile necesare.
Pentru Țiriac Auto Rulate, divizia care se ocupă cu achiziția și comercializarea de autovehicule rulate, acesta este un moment important, reprezentând a doua lansare de showroom din acest an în București, după cea din Bd.Expoziției Nr.2, locație inaugurată în vara acestui an, pe o suprafață de peste 550 mp.

Rețeaua de showroomuri Țiriac Auto își desfășoară activitatea de vânzare auto noi și auto rulate în prezent în șase orașe: București, unde rețeaua include 7 showroomuri, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Pitești, fiecare dintre acestea beneficiind de echipe dedicate de consultanți de vânzări și achizitori, precum și parc auto propriu.

Țiriac Auto estimează că va finaliza anul 2023 cu vânzări de peste 2.400 de autovehicule noi marca Hyundai și 4.800 auto rulate.

Sursa foto: ȚIRIAC AUTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri