Tesla a anunțat o nouă structură de prețuri pentru rețeaua Supercharger din Europa. Cea mai importantă modificare este reprezentată de reducerea taxei lunare de membru la Supercharge. Ea va coborî de la 65 RON/lună anterior, la 50 RON/lună. Conform comunicatului, posesorii de vehicule electrice pot accesa tarife reduse de supraîncărcare cu un abonament, iar proprietarii Tesla sunt automat membrii.

Odată cu această actualizare, proprietarii Tesla vor continua să se bucure de o experiență de supraalimentare complet integrată la tarife mai mici pentru membrii decât prețurile fără abonament, în timp ce toți proprietarii de vehicule electrice vor avea opțiuni mai accesibile din care să aleagă. Supraalimentarea fără abonament va rămâne disponibilă în stațiile accesibile tuturor șoferilor de EV, în timp ce tarifele de supraîncărcare vor continua să fie actualizate în mod regulat pentru a oferi o încărcare rapidă și accesibilă pentru toți șoferii de EV, arată aceeași sursă.

Clienții cu un abonament activ vor beneficia de o taxă lunară redusă automat sau pot trece la un plan de membru anual. Aplicația Tesla trebuie actualizată la versiunea 4.32 sau la următoarele versiuni.

Rețeaua Tesla Supercharger este cea mai mare infrastructură de încărcare rapidă la nivel global și cel mai extins sistem public de încărcare rapidă din Europa. Începând de astăzi, peste 14.000 de puncte de superalimentare (Superchargere) distribuite în peste 1.100 de locații sunt disponibile în 30 de țări europene. Peste 70% din rețea este în prezent deschisă vehiculelor non-Tesla, iar în viitorul apropiat vor fi adăugate mai multe Supercharger.

Sursa foto: nitpicker / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri