Marca americana de motociclete, Harley-Davidson, intrata pe piata romaneasca la sfarsitul lunii trecute, are un plan de vanzari de 1.000 de motociclete, in total, pentru urmatorii cinci ani, a declarat managerul companiei pentru Europa Centrala si de Est, David Hackshall.

"De la intrarea pe piata romaneasca, de acum cateva saptamani, am avut deja solicitari pentru anumite modele. Este prea devreme sa vorbim de cifre de vanzari pentru anul acesta sau pentru anul viitor, dar putem anunta pentrru urmatorii cinci ani o tina totala de 1.000 de unitati", a spus managerul companiei pentru Europa Centrala si de Est, David Hackshall.

Directorul a precizat ca pana la sfarsitul acestui an va fi deschis primul showroom al Harley-Davidson aflat in Bucuresti, iar pentru 2008 este in plan deschiderea unui nou showroom.

Harley-Davidson Bucuresti comercializeaza in Romania gama completa de motociclete a companiei, iar preturile variaza intre 6.650 euro si 23.400 euro, fara taxe.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintaa in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare dar si o linie completa de accesorii pentru motociclete si haine.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Harley-Davidson lanseaza anul viitor prima sa motocicleta electrica