Ford va lansa in luna decembrie a acestui an noul model Fiesta, prin distribuitorul sau in Romania, Romcar, a declarart directorul general al Romcar, Catalin Gavra, citat de NewsIn.

Potrivit lui Gavra, Ford va lansa pe piata romaneasca, in luna aprilie, noul Ford Focus, precum si SUV-ul Kuga, in cel de-al treilea trimestru al anului 2008.

In privinta modelului Ford Focus, Gavra a precizat ca acesta pastreaza in mare parte trasaturile predecesorului sau insa va avea modificari ale elementelor de exterior, precum si imbunatatiri in privinta confortului, dimensiunile si spatiile din interiorul vehicului fiind nemodificate.

Romcar se asteapta ca in 2008 sa aiba o cifra de afaceri de 340 milioane de euro, cu 25% mai mare decat valoarea inregistrata in 2007 de 275 milioane de euro si sa isi creasca cota de piata la circa 10% prin vanzarea a 26.000 masini fata de 21.700 cat a avut in 2007, cand Romcar a detinut o cota de piata de 9,3%.

Gavra a mai precizat ca Romcar a comercializat in luna ianuarie 1.682 unitati in crestere cu 100% fata de aceeasi perioada a anului 2007 si se asteapta ca si luna februarie sa se inscrie in aeleasi tendinte din punct de vedere al valorii vanzarilor cu peste 1.700 unitati comercializate.

De asemenea, directorul general al Romcar sustine ca piata auto din Romania va creste in 2008 cu circa 20%, iar compania pe care o reprezinta intentioneaza sa depaseasca acesta cota.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Una din cele mai vandute masini iese subit de pe o piata importanta