Avia Motors, dealer Skoda in Bucuresti, a inregistrat vanzari in crestere cu 10% in primul semestru al anului, prin comercializarea a peste 1.200 autoturisme, reprezentand o cota de piata de 10% din vanzarile pentru marca Skoda in Romania si aproximativ 28% in Bucuresti, potrivit companiei.
Cel mai bine vandut model Skoda a fost Octavia, cu 395 unitati. Pe locul al doilea se claseaza modelul Octavia Tour cu 257 unitati, urmat de modelul de clasa mica Fabia cu 124 unitati.

Avia Motors estimeaza ca pana la sfarsitul anului vor fi vandute 2.400 unitati. “Aceste previziuni se bazeaza si pe modelele comercializate prin Programul Rabla - Fabia si Octavia Tour si pe preconizata lansare pe piata romaneasca a noului Skoda Superb”, au precizat reprezentantii companiei.

Avia Motors este de 12 ani dealerul marcii Skoda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F