Motorizarile disponibile sunt doua diesel, E 250 CDI 204 CP cu transmisie manuala in 6 trepte, E 350 CDI 231 CP cu transmisie automata in 7 trepte si doua pe benzina, E 350 292 CP si E 500 388 CP cu transmisie automata in 7 trepte.

Noua Clasa E Coupe are in standard pachetul Agility Control cu sistem de amortizare selectiv care atenueaza denivelarile de pe carosabil.

Pentru un caracter mai dinamic este disponibila suspensia sport Agility Control, disponibila optional, cu directie parametrica sport, in dotarea standard impreuna cu pachetul sport AMG.

Printre dotaril E Coupe sunt sistemul de franare Adaptive Brake cu functia Hold, lampi spate cu tehnologie led, Sistemul pentru Mentinerea Atentiei, sistemul optional de control al proximitatii Distronic Plus, Sistemul Inteligent de Iluminare, sistemele Pre-Safe, ESP si BAS, sistemul Easy-Entry, sistemul automat de climatizare Thermatic, sistemul Thermotronic, sistemul multimedia Comand APS cu unitate CD/DVD, sistemul Parktronic cu ghid pentru parcare.

Reteaua de distributie Mercedes-Benz este alcatuita din 31 de Centre Autorizate, cel mai mare fiind centrul de vanzari si service Autoklass Center - Sucursala Chitila.

Anul trecut, cifra de afaceri a Mercedes-Benz Romania a fost de aproximativ 396 milioane euro.