Mercedes-Benz Romania, importatorul marcii germane pe plan local, comercializeaza noua Clasa E Coupe la preturi intre 44.685 euro cu TVA si 66.045 euro cu TVA.
Motorizarile disponibile sunt doua diesel, E 250 CDI 204 CP cu transmisie manuala in 6 trepte, E 350 CDI 231 CP cu transmisie automata in 7 trepte si doua pe benzina, E 350 292 CP si E 500 388 CP cu transmisie automata in 7 trepte.

Noua Clasa E Coupe are in standard pachetul Agility Control cu sistem de amortizare selectiv care atenueaza denivelarile de pe carosabil.

Pentru un caracter mai dinamic este disponibila suspensia sport Agility Control, disponibila optional, cu directie parametrica sport, in dotarea standard impreuna cu pachetul sport AMG.

Printre dotaril E Coupe sunt sistemul de franare Adaptive Brake cu functia Hold, lampi spate cu tehnologie led, Sistemul pentru Mentinerea Atentiei, sistemul optional de control al proximitatii Distronic Plus, Sistemul Inteligent de Iluminare, sistemele Pre-Safe, ESP si BAS, sistemul Easy-Entry, sistemul automat de climatizare Thermatic, sistemul Thermotronic, sistemul multimedia Comand APS cu unitate CD/DVD, sistemul Parktronic cu ghid pentru parcare.

Reteaua de distributie Mercedes-Benz este alcatuita din 31 de Centre Autorizate, cel mai mare fiind centrul de vanzari si service Autoklass Center - Sucursala Chitila.

Anul trecut, cifra de afaceri a Mercedes-Benz Romania a fost de aproximativ 396 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri