Camioanele Mitsubishi Fuso Canter, care respecta normele Enhanced Environmentally-friendly Vehicle (EEV) ce reduc emisiile cu o treime comparativ cu normele actuale Euro 5, vor fi disponibile in Romania din luna aprilie 2010.
Fuso Canter suplimenteaza gama de produse Daimler Trucks in segmentul camioanelor de tonaj mic din Europa.

Situata in Kawasaki, Japonia, Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC) este una dintre companiile de top producatoarele de autovehicule comerciale din Asia.

Daimler detine 85 de procente din Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation.

In urma cu 30 de ani, primul Fuso Canter a deschis linia de productie in Tramagal. Situata la 150 de kilometri de nord-estul Lisabonei, uzina din Tramagal a fost inaugurata in 1964 in urma unei colaborari franco-portugheze care viza productia de autovehicule pentru armata portugheza.

In 1990, firma importatoare portugheza, Mitsubishi Motors Portugal (MMB), a achizitionat uzina, iar in 1996 Mitsubishi Motors Corporation a decis sa concentreze productia de camioane Canter din Europa in Tramagal.

Incepand cu 2003, Fuso Canter a fost inclus in portofoliul de produse al Daimler Trucks. In 2004, centrele de productie din Tramagal au fost redenumite Mitsubishi Fuso Truck Europa.

Fuso Canter este livrat din Tramagal in peste 30 de tari din Europa.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri