Sixt New Kopel, prin compania Union Motors Car Sales, a devenit dealer Opel, dupa ce a preluat centrul Ipso din Otopeni pentru circa 6 milioane euro.

Union Motors Car Sales ocupa un spatiu de peste 4.000 de metri patrati alocati pentru showroom, service si depozit de piese de schimb, avand un numar total de 100 angajati, numar care se asteapta sa creasca in viitor.

“Modelele Opel reprezinta aproape 25% din flota noastra”, a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

Union Motors Car Sales este cel de-al 7-lea dealer al marcii din capitala. Reteaua de parteneri Opel include 42 de centre, iar 40% din volumul vanzarilor este realizat in Bucuresti.

Timp de 5 luni, Opel a inregistrat cresteri consecutive de volum, culminand in iulie cu inregistrarea celei mai mari cote de piata lunare avuta in Romania, de 6,58%.

Sixt New Kopel, prin compania Union Motors Romania (UMR), a devenit din aprilie dealer al masinilor Suzuki.

New Kopel Romania are ca obiect principal de activitate, activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare si este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2005, oferind concomitent servicii de leasing operational si de inchiriere de autovehicule (rent-a-car), iar din anul 2007 ofera si servicii de vanzari de autovehicule second-hand.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Planurile Opel pentru viitorul apropiat: versiuni electrice