Marca auto Hyundai a adus la Paris 4 modele noi pentru piata europeana.
Noul MPV din segmentul B, ix20 (foto), prezentat in premiera mondiala este cel mai recent autovehicul Hyundai care va fi proiectat si construit in Europa.

O alta premiera mondiala lansata la Salonul de la Paris o reprezinta noul model i10. Autovehiculul este prevazut cu un motor cu trei cilindri, de 1,0 litri, dezvoltat sub numele i10 Blue.

Disponibil la vanzare incepand cu trimestrul patru al anului in curs, noul i10 vine cu o noua parte frontala, cu grila radiatorului de forma hexagonala si farurile in forma de lacrima.

Cel de-al treilea model nou pentru Europa il reprezinta Hyundai Genesis Coupe. Disponibil incepand cu ultimul trimestru, Genesis Coupe a fost modificat conform cerintelor posesorilor europeni, fiind revizuite directia, suspensia si franele. Modelul de mare viteza cu tractiune pe puntea spate este disponibil cu un motor turbo eficient de 210 CP si 2,0 litri sau cu un puternic motor V6 303 CP de 3,8 litri.

Versiunii coupe a gamei Genesis i se alatura varianta sedan si limuzina Equus, ultima dintre acestea fiind prezentata in premiera pentru Europa.

Cel de-al patrulea model nou pentru Europa, ix35 Blue, SUV din segmentul C, este disponibil spre vanzare imediat dupa salon. Motorizarea este 1,7 litri diesel si are emisii de 135 g/km.

Hyundai va prezenta in premiera mondiala hibridul diesel ix35 cu emisii de 117 g/km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri