Vanzarile Mazda continua sa creasca si in septembrie

Mazda a inregistrat in Romania vanzari in crestere pentru a patra luna consecutiv, in septembrie fiind comercializate cu 17% mai multe unitati, in comparatie cu aceeasi luna a anului trecut.

In perioada ianuarie – septembrie 2010 au fost vandute 668 autovehicule Mazda, cu 12% mai multe fata de perioada similiara a anului trecut.

Modelele Mazda care au inregistrat cele mai mari cresteri in primele noua luni ale anului sunt: Mazda2 cu 229 unitati, in crestere cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, Mazda3 cu 252 unitati, in crestere cu 19% si Mazda BT-50 cu 20 unitati comercializate, in crestere cu 11% fata de aceeasi perioada din 2009.

Modelul Mazda care a inregistrat cea mai mare crestere este noua Mazda CX-7. In perioada ianuarie – septembrie au fost vandute 112 unitati, reprezentand o crestere cu 78% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri