Automobile Dacia a incheiat un contract cu compania Romaqua Group Borsec in valoare de peste 1,5 milioane euro, pentru livrarea a 180 de masini Sandero.

Livrarea vehiculelor se va face esalonat prin Meridian Sud, primele masini fiind predate in octombrie. “Parteneriatul cu Romaqua incepe acum si va fi prelungit in 2011”, a declarat Viorel Asaftei, directorul de vanzari speciale Group Renault Romania.

Finantarea flotei a fost facuta prin UniCredit Leasing, companie care a precizat ca este cea mai mare flota finantata anul acesta prin leasing financiar.

Autoturismele Sandero au o motorizare de 1,2 litri benzina 75 CP Euro5, sunt in echiparea Clima Plus si beneficiaza de aer conditionat, ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata si radio CD.

Meridian Sud este unul din cei 9 dealeri pe care marca Dacia ii detine in Bucuresti. Acesta face parte din Meridian Grup. Meridian Sud detine un showroom bimarca pe o suprafata de 15.000 mp si ateliere destinate activitatii de service, care ocupa 5.000 mp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Dacia: Luptam impotriva invaziei masinilor second-hand