O manusa care elimina petele de pe haine imbinand nanotehnologia, razele laser si apa, o sera care creste plantele de rasad pana la fruct in 24 de ore, un sistem care reproduce gusturile si mirosurile alimentelor la nivel senzorial si un purificator inteligent al aerului benefic pentru astmatici sau persoanele cu alergii sunt cele patru inventii romanesti care au ajuns in a doua etapa a competitiei internationale Electrolux Design Lab 2014.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Patru proiecte romanesti au trecut in a doua etapa a competitiei Electrolux Design Lab 2014, dupa ce, in prima faza a concursului, Romania a inregistrat cel mai mare numar de calificari la nivel mondial. In etapa a doua, concurentii vor dezvolta textele si vizualurile prin care sa isi sustina conceptele inscrise in concurs, detaliindu-si ideile.

Proiectele vor putea fi votate de catre public in perioada 16 – 28 iunie, iar cele mai votate trei proiecte vor ajunge direct in Top 35, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Ce facultati aleg sa studieze tinerii din Romania. Ce cauta companiile
Ce facultati aleg sa studieze...

Sursa foto: Electrolux/ Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Studentii medicinisti - nemultumiti de reprogramarea rezidentiatului