Capgemini România, subsi­diara locală a companiei franceze de consultanţă în IT&C şi transformare digi­tală cu acelaşi nume, organizează în România un Târg de locuri de muncă complet online, dedicat tehnologiilor SAP.

Românii pot experimenta o zi întreagă de prezentări despre compania Capgemini, despre Centrul de Competență SAP și vor putea să-și întâlnească virtual, în săli virtuale dedicate, potențialul manager și membrii echipei, când își vor rezerva un loc de interviu.

Spațiul virtual al târgului de locuri de muncă (link-ul, AICI) este oferit de Komodal. Candidații vor trebui să își creeze avatare, pentru a putea merge din sală în sală pentru a vedea prezentările. Aceștia își vor putea rezerva sălile de interviu și chiar să vizioneze în sala videoclipuri speciale realizate pentru Centrul de Competență SAP.

Scopul SAP Virtual Job Fair este de a aduna într-un singur spațiu virtual potențialii candidați pentru Centrul de Competență SAP din România.

Compania a lansat primul centru de competențe SAP în România, concentrându-se pe livrarea de proiecte în regiunea europeană, precum și pe piața locală din România, SAP fiind una dintre tehnologiile în care Capgemini în România investește activ. Acest centru este dedicat activităților de proiect, cum ar fi lansarea și implementarea soluțiilor, și va asista în primul rând operațiunile SAP din Belgia, Elveția și Europa de Est. Scopul principal al Capgemini este de a permite clienților săi să treacă rapid la S/4HANA (o suită de afaceri ERP bazată pe baza de date în memorie SAP HANA care permite companiilor să efectueze tranzacții și să analizeze datele de afaceri în timp real) într-un moment în care va exista din ce în ce mai mult interes pentru piața SAP.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri