Catalyst Solutions revine în format fizic și online cu Angajatori de TOP București, cel mai mare târg de joburi, organizat la Sala Palatului, pe 21 și 22 octombrie. Candidații cu experiență și tinerii la început de carieră sunt așteptați cu peste 5000 de joburi. Cele mai renumite companii din țară care participă la Angajatori de TOP București susțin că învățarea continuă și comunicarea interpersonală sunt principalele calități pe care și le doresc de la candidați. Peste 75% dintre companiile prezente la eveniment le garantează flexibilitate angajaților. Accesul la eveniment este gratuit și se face pe baza CV-ului Barcode, descărcat de pe site-ul Hipo.ro.

În cadrul acestei ediții, vor fi deschise peste 5000 de joburi pentru tinerii la început de carieră și pentru profesioniști. Raportat la anul 2021, peste jumătate dintre companiile participante la Angajatori de TOP București oferă mai multe oportunități de angajare.

Volumele de recrutare vor crește, atât pentru rolurile full-time, dar și pentru internship. Apreciez volume de peste 50 de roluri pentru internship, deoarece dorim să le oferim actualilor interni contracte pe perioadă nedeterminată. În următoarea perioadă, ne dorim să menținem un program flexibil” , spune Andrei Buf, Recruitment Coordinator, Schlumberger.

Din totalul anunțurilor de joburi din București, 48% sunt anunțuri de joburi în format fizic (on-site), iar 58%, joburi remote și hibrid. În locația evenimentului, participanții, indiferent de experiența profesională, au posibilitatea să discute cu un consilier de carieră, expert în recrutare.

„88% dintre Angajatorii de TOP recrutează toamna aceasta studenți si absolvenți - este un procent semnificativ, având în vedere ca aceștia își concentrau, de obicei, primăvara recrutarea pentru acest segment. Oportunitățile pentru studenți si juniori includ joburi part-time, stagii de practică, programe de internship, de trainee, management trainee și joburi entry level. Veștile bune continuă și pentru profesioniști. Peste 85% dintre pozițiile deschise sunt adresate acestei categorii de participanți. Fie că își doresc schimbarea locului de muncă, fie că optează pentru o reconversie profesională, candidații cu peste 5 ani de experiență vor găsi o gamă variată de joburi la Angajatori de TOP București.” Dragoș Gheban, Managing Partner @Hipo.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri