Microsoft, Google, Continental, Oracle și Bosch România sunt primele cinci companii prezente în România care au fost incluse în „ Top 100 cei mai doriți angajatori”, o cercetare realizată de Catalyst Solutions, companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding.

Studiul „Cei mai doriți angajatori” a fost realizat la nivel național, pe baza a 10.981 de răspunsuri libere, neasistate ale respondenților. Iată care sunt cei mai doriți angajatori din acest an:

Top 100 cei mai doriți angajatori din România, din 2024

Pe lângă topul Celor mai doriți angajatori, rezultatele studiului oferă și informații pentru profesioniștii de HR și employer branding cu privire la opiniile și comportamenul candidaților actuali din piața muncii. De exemplu, criteriile ce stau la baza deciziei în alegerea angajatorului dorit. Al treilea an consecutiv, principalul criteriu ales de către respondenți este pachetul salarial atractiv. În 2024, respondenții au menționat echilibrul dintre viața profesională și cea personală într-un procent de 71% față de 44% de anul trecut. Astfel că, și atmosfera de lucru prietenoasă și relaxantă fiind mai apreciată anul acesta (65% față de 45% anul trecut).

Vom continua să ne străduim să menținem un mediu de lucru deschis și inclusiv, orientat spre creștere, așa cum am făcut întotdeauna. La Microsoft, fiecare angajat din România are oportunitatea de a-și atinge potențialul maxim profesional.

Adina Vidroiu, HR Director, Microsoft Romania, Moldova & Ungaria (foto)

Adina Vidroiu, HR Director, Microsoft Romania, Moldova & UngariaSursa foto: Ovidiu Udrescu

În „Top 100 Cei mai doriți angajatori” au intrat, în 2024 și companii noi, incluse la categoria „Top New Entry”. Acestea sunt:

  1. London Stock Exchange Group
  2. Finastra
  3. ING Hubs România
  4. Intel
  5. The Acces Group
  6. Crowdstrike
  7. CEC Bank
  8. Veoneer
  9. Nagarro
  10. NXP Semiconductors
  11. MHP - A Porsche Company
  12. Schneider Electric

Top 100 Cei mai doriți angajatori este un clasament realizat în baza răspunsurilor libere și neasistate la întrebarea: “Care este topul primilor 5 angajatori pentru care îți dorești să lucrezi?“ Dimensiunea organizației, distribuția geografică sau diversitatea de roluri deschise de o organizație pot fi câteva dintre aspectele care contribuie la numărul mare de nominalizări ca cel mai dorit angajator.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri