Avand o traditie de 70 de ani, peste 4500 de angajati si reprezentante in 33 de tari din intreaga lume, Grupul Mapei este alcatuit din 44 de companii asociate si insumeaza un numar de 46 de unitati de productie, care livreaza peste 800 de produse celor peste 40.000 de clienti din intreaga lume. Zilnic, 15.000 de tone de produse parasesc fabricile Mapei. Cifra de afaceri a grupului in 2006 se estimeaza ca va depasi 1,5 miliarde de euro.

Cele sapte laboratoare din intreaga lume precum si politica de investitii in cercetare a grupului Mapei, au dus la dezvoltarea unor produse de calitate superioara destinate celor mai exigente cerinte ale constructorilor de pretutindeni.

Colaborarile constante ale grupului Mapei cu cele mai prestigioase universitati din intreaga lume a dus la dezvoltarea unor produse ecologice, atentia pentru mediul inconjurator fiind una dintre valorile pe care Mapei le sustine.

In aceste conditii, prezenta Mapei in Romania urmeaza filozofia de extindere a intregului grup.

Investitia Mapei in Romania este conceputa ca un program pe termen lung, obiectivele acesteia fiind clar definite. Mapei isi propune sa devina lider pe piata adezivilor pentru constructii, pe piata mortarelor pentru reparatii si pe piata aditivilor pentru betoane.

Mai mult decat atat, Mapei intentioneaza deschiderea unei linii de productie in Romania precum si asigurarea unei game cat mai largi de produse prin intermediul unui depozit central care sa faciliteze acest lucru.

Respectand valorile care au facut din Mapei lider mondial in productia de produse chimice pentru constructii, Mapei Romania isi va sprijini in mod activ colaboratorii, asigurandu-le asistenta tehnica prin cursuri si seminarii specializate.

De asemenea, Mapei Romania intentioneaza organizarea Clubului de Presa Mapei, un instrument prin care compania si produsele sale vor deveni mai cunoscute, mai apreciate si mai aproapiate de necesitatile pietei. Demersurile nu se opresc insa aici. Mapei intentioneaza sa se implice activ in proiecte ce privesc latura sociala si mediul inconjurator.
Mapei reprezinta un nume bine cunoscut pretutindeni ce face fata cu succes provocarilor si oportunitatilor noului mileniu printr-o viziune cu adevarat globala.