Primaria Botosani a atribuit un contract de 52,19 milioane lei (12 milioane euro) fara TVA, pentru amenajarea unui parc de agrement, pe o suprafata de aproape 50 de hectare.

Lucrarile au fost adjudecate la finele lunii februarie de compania Electro-Alfa International din Botosani, detinuta de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, printr-o licitatie deschisa, potrivit unui anunt al primariei, dat publicitatii de Mediafax.

Proiectul vizeaza amenajarea pe o suprafata de 48,38 hectare a Parcului Regional de Agrement Turistic si Sportiv Cornisa, precum si echiparea necesara functionarii acestuia.

Obiectivele investitiei includ, printre altele, o piscina acoperita si vestiare plaja, bazine exterioare de agrement, patinoar artificial si de agrement, terenuri de sport si vestiare, helesteu, rau artificial si locuri de joaca pentru copii.

Contractul, estimat initial la 63,7 milioane lei fara TVA, este finantat prin Programul Operational Regional (POR). Finantarea va fi acoperita in proportii egale din bani de la bugetul local si fonduri europene.

Durata de executie a lucrarilor este de doi ani, data de incepere fiind conditionata de obtinerea finantarii din partea Ministerului Dezvoltarii, care gestioneaza POR, potrivit unui comunicat Electroalfa.

Electro-Alfa cuprinde zece divizii, trei fabrici si a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 37 milioane euro, conform datelor publicate pe pagina proprie de internet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Transport gratuit pentru persoanele cu deficiente locomotorii, lansat de un ONG
Setari Cookie-uri