Petre Sandru a fost numit in functia de market operations director al Coca-Cola pentru Romania si Moldova, o pozitie creata in noua structura a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul companiei Petre Sandru va prelua responsabilitatile noii functii incepand cu 1 septembrie.


Noua pozitie a lui Petre Sandru survine in urma reorganizarii, incepand cu 1 august, a Central Southern Europe (CSE) Business Unit, prin trecerea de la cinci regiuni la patru, fiecare dintre acestea reflectand regiunile recent anuntate ale Coca-Cola Hellenic.

In noua sa functie, Petre Sandru va fi responsabil de intreaga activitate a companiei Coca-Cola din Romania si Moldova si ii va raporta direct lui Vikas Chawla – franchise operations director pentru regiunea Europa de Sud-Est, numit in aceasta functie incepand cu 1 octombrie.
.
In aria de responsabilitate a lui Petre Sandru vor fi gestionarea in parteneriat cu imbuteliatorii a operatiunilor comerciale si dezvoltarea strategiilor de optimizare a vanzarilor si profitabilitatii, coordonarea procesului de planificare pe termen mediu si lung din fiecare tara, precum si definirea si implementarea strategiilor de marketing si comunicare pentru cele doua tari.

”Exista doua aspecte foarte importante in contextul economic actual din Europa Centrala si de Est,si implicit, si in Romania de care voi tine cont in noua pozitie. Primul este relevanta produselor si a strategiei aplicate pentru consumatori, intr-un efort de a ajunge cat mai aproape de necesitatile si valorile acestora. De asemenea, ma voi preocupa de cresterea nivelului de atasament al echipei fata de valorile si marcile companiei”, a declarat Petre Sandru dupa numirea in noua pozitie.

Cu o experienta de 8 ani in cadrul companiei Coca-Cola, el a fost responsabil pana in prezent de activitatile comerciale din patru tari din regiune: Romania, Moldova, Bulgaria si Albania. Inainte de a se alatura companiei Coca-Cola, Petre Sandru a lucrat timp de 8 ani pentru JT International/RJ Reynolds, unde a ocupat diferite pozitii ce includ vanzari, trade marketing, marketing, logistica si achizitii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Un nou director pentru Coca-Cola in Romania si Moldova