Directorul general al CFR Marfa, Dragos-Alexandru Draghici, a incetat din viata, duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde se afla internat din 28 ianuarie, dupa ce a suferit un atac cerebral.

Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evolutie severa, a precizat, potrivit Mediafax, managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu.

Draghici a fost operat de urgenta la Elias, in 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii.

Dupa operatie, directorul general al CFR Marfa a fost dus in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie, preciza, in 30 ianuarie, managerul spitalului.

Numele directorului CFR Marfa apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia. Gruia Stoica il intreba pe Doru Bostina daca la MT are influenta Relu Fenechiu sau Calin-Bogdan Gaurean, pentru a afla de la directorul CFR Marfa ce pret ofera la licitatia pentru transportarea carbunelui, omul de afaceri spunandu-i ca Dragos Draghici "are atata mandrie, e atat de dobitoc".

Citeste si:
Caile ferate: 59 de miliarde de lei pentru a fi din nou atractive
Caile ferate romane au nevoie...

Potrivit procurorilor, Gruia Stoica si-a manifestat nemultumirea cu privire la relatia interpersonala pe care o avea cu Dragos-Alexandru Draghici, directorul general al CFR Marfa, si totodata reticenta ca avocatul Doru Bostina va reusi in demersurile sale infractionale: "Ala de la CFR MARFA are atata mandrie in (foloseste cuvinte obscene) lui, e atat de dobitoc, incat nu stiu ce o sa faci".

Dragos-Alexandru Draghici, jurist de profesie, a fost numit director general la CFR Marfa in februarie 2013. El lucrase anterior in managementul unor companii nationale si multinationale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Schimbari in Ministerul Transporturilor: companii, angajati, salarii