Mircea Coman a preluat, din luna martie, conducerea executiva a Centrofarm, din pozitia de director general executiv. Anterior, Coman a ocupat functia de head of regional Operations/North, in cadrul Metro Cash&Carry.

Noul directorul general executiv, Mircea Coman, va contribui la strategia de dezvoltare a operatiunilor de retail la nivelul intregii tari si va implementa o forma de comert puternic orientata catre nevoile clientului. In timpul celor 14 ani in grupul Metro, Mircea Coman a dobandit experienta in vanzari, marketing si negocieri de contracte de amploare pe segmentul retail si FMCG. Tot el este initiatorului conceptului de franciza La Doi Pasi, franciza de retail in comertul traditional de proximitate, care numara in prezent peste 700 magazine la nivel national.

Cu expertiza acumulata in retail-ul modern, noul director general executiv Centrofarm poate aduce un plus de valoare companiei, dat fiind ca majoritatea farmaciilor Centrofarm sunt pozitionate in centre comerciale.

"Experienta cladita de-a lungul anilor in retail m-a facut sa inteleg foarte bine nevoile consumatorului modern, educatia sa superioara si asteptarile din ce in ce mai mari. Astfel, obiectivul meu este clar: elaborarea si implementarea unui sistem competitiv de satisfacere a clientului, prin analizarea asteptarilor acestuia in raport cu produsele si serviciile oferite si actionarea in consecinta, cu o mentalitate proaspata, inovatoare si deschisa" , a declarat noul director general al Centrofarm.

Cu peste 80 de ani de experienta in domeniu, Centrofarm detine in prezent 55 de farmacii, dintre care 34 in Bucuresti si 21 in tara. Mai mult de jumatate dintre acestea se afla in centrele comerciale mari – un procent unic pe piata farmaceutica romaneasca.

Gheorghe Lapadat, noul...
Citeste si: FNGCIMM are un nou director general


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cum poate fi eliminat amatorismul in management?