Rewe Group va deschide pe 27 august al 5-lea magazin din Bucuresti si al 151-lea din tara in cartierul Theodor Pallady din Capitala.

Noul magazin Penny Market este realizat dupa un concept in care se aloca un spatiu mai mare pentru produsele proaspete. Magazinul va fi deschis de luni pana sambata, in intervalul 07:30 – 22:00, si duminica, intre orele 08:00 – 20:00, si dispune de 106 locuri de parcare.

Noul magazin Penny Market din cartierul bucurestean Theodor Pallady este al 5-lea din Bucuresti si al 7-lea din judetul Ilfov, el facand parte din planul companiei germane Rewe de a deschide intre 35 si 45 de unitati Penny Market pana la finalul anului 2015.

Alaturi de cele 151 de magazine Penny Market, compania Rewe mai opereaza pe piata romaneasca 8 magazine XXL Mega Discount. Grupul Rewe se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent in 12 tari europene, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Lituania, Slovacia, Romania si Croatia.

Bilantul pietei de comert...
Citeste si: Bilantul pietei de comert modern in 2008


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cate sute de oameni va angaja Penny Romania in 2018?