O echipa tehnica de la compania Bell Helicopter se va afla saptamana viitoare in Romania, a anuntat la revenirea din vizita oficiala efectuata in Statele Unite ale Americii, ministrul economiei si comertului, Codrut Seres.

El a facut parte din delegatia romana condusa de presedintele Traian Basescu care a efectuat o vizita oficiala la Washington, la invitatia omologului sau american, George W. Bush.

Dupa cum a precizat Seres, echipa tehnica de la Bell va vizita IAR Ghimbav, Romaero Baneasa si Fabrica de avioane de la Craiova.

Segmentul economic al vizitei sefului statului roman in capitala Statelor Unite a vizat, dupa cum a aratat ministrul economiei si comertului, fructificarea in plan economic a avantajelor pe care le are in acest moment Romania.

Delegatia tarii noastre a participat vineri la un dejun de lucru la Camera de Comert a Statelor Unite, prilej cu care seful statului roman s-a intalnit cu vicepresedintele pentru afaceri internationale si vicepresedintele pentru Europa si Eurasia ai institutiei americane, Daniel Christman, si respectiv, Gary Litman.

In acest context, oficialii romani au discutat cu reprezentantii firmelor Ford si Bell Helicopter.

La nivelul comunitatii de afaceri a SUA exista in acest moment un interes major pentru investitii in Romania, o investitie a Ford la Craiova putand deveni un semnal important pentru economia tarii noastre.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si