Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că mai mulţi antreprenori interesaţi au vizitat Patinoarul Flamaropol şi şi-a exprimat speranţa ca lucrările să înceapă cât mai rapid, conform Agerpres.

Lucrările la Patinoarul "Flamaropol" au început în 2016 şi au fost sistate în 2019, după rezilierea contractului, în condiţiile unor întârzieri şi probleme de execuţie. Până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare, doar lucrări la structura de rezistenţă.

În noiembrie 2023, a fost lansată în SEAP procedura de achiziţie pentru actualizarea documentaţiei şi finalizarea proiectului de realizare a unei arene sportive, a unui patinoar artificial şi a unui centru multifuncţional sportiv şi de agrement.

"O echipă tehnică a Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a însoţit astăzi mai mulţi antreprenori interesaţi să refacă Patinoarul Flamaropol. Mă bucur că există interes pentru acest proiect pe care sper să-l începem cât mai rapid. Îmi doresc ca acest interes să se reflecte şi în numărul ofertelor depuse în cadrul licitaţiei. Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri şi 119 locuri de parcare, fiind alcătuit dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement", a scris primarul general, pe Facebook.

Nicuşor Dan informa în noiembrie 2023 că centrul multifuncţional sportiv şi de agrement va fi format din bazin de înot, sală de sport, spaţii pentru relaxare şi întreţinere fizică, spaţii pentru recuperare fizică, spaţii pentru masaj hidro-termo terapie (spa), sală de escaladă indoor şi escaladă outdoor, spaţii comerciale şi pentru alimentaţie publică, spaţii pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheaţă şi a evenimentelor organizate.

Termenul iniţial de depunere a ofertelor a fost 11 decembrie, dar acesta a fost extins până la 1 februarie, în urma unei contestaţii la CNSC.

Conform anunţului publicat pe SEAP, valoarea estimată a contractului este de 158.076.186 lei.

Durata maximă a contractului este de 24 de luni, dintre care patru luni pentru obţinerea tuturor avizelor şi acordurilor şi maxim 20 luni pentru perioada de execuţie a lucrărilor.

Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri