Rewe extinde reteaua Penny Market in Romania

Penny Market, lant de magazine de tip discount al grupului Rewe Romania, va deschide 20 de magazine pana la sfarsitul anului, potrivit declaratiilor oficialilor companiei.

Noile magazine Penny Market vor fi deschise in Fetesti, Codlea, Sinaia, Targoviste, Onesti, Miercurea-Ciuc, Slatina, Buzau, Campulung, Sighisoara, Tarnaveni, Galati, Vulcan, Oradea, Comanesti, Sebes, Petrila. in Bucuresti vor fi deschise trei centre comerciale in sectorul 1, sectorul 3 si sectorul 5.

Investitia medie pe magazin va fi intre 1,2-1,5 milioane de euro. Fiecare centru comercial va avea o suprafata de vanzare standard de 750 metri patrati si va avea o gama de 1200-1300 de produse, potrivit declaratiilor oficialilor companiei.

La inceputul acestei luni, compania Rewe Romania si-a majorat capitalul social cu doua milioane de euro, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial. "Majorarea de capital are ca scop finantarea achizitionarii unor stocuri de marfa, pentru extinderea retelei avem suficienti bani si nu este necesara o majorare de capital", a declarat , directorul general Rewe Romania, Radu Antonie.

De asemenea, reprezentantii companiei au anuntat investitii, intre anii 2006-2011, in terenuri, cladiri, echipamente, de 180-200 milioane de euro si tintesc, pe termen lung, o retea de 150-200 de magazine in Romania. Rewe Romania a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 374,3 milioane lei si are in prezent o retea de cinci magazine XXL Megadiscount si un lant de 16 magazine Penny Market.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Antreprenoare din HoReCa: Am epuizat resursele și nu văd prea multe lucruri bune
Setari Cookie-uri