Plus Discount, retea de magazine de tip discount, va deschide miercuri la Tecuci cel de-al 24-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro. Magazinul din Tecuci are o suprafata de 1.380 metri patrati, dintre care 1.080 metri patrati suprafata de vanzare si detine 120 de locuri de parcare.

“Reteaua Plus este prezenta deja cu un numar de 23 de magazine in Romania si intentionam sa deschidem, pana la sfarsitul acestui an, alte 14 magazine, continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national”, a declarat citat de NewsIn directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Plus ofera o gama de peste 1.000 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe, carne, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare (detergenti, cosmetice si hrana de animale), articole de uz casnic, electrice si electrocasnice. La acestea se adauga alte 26 de produse destinate diabeticilor, constand in branduri germane si autohtone precum: Santos, Göber, Pea, Frankonia si Rauch.

Prezenta retelei Plus in Tecuci se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. in octombrie anul trecut a avut loc deschiderea primului magazin Plus Discount in Romania, ocazie cu care oficialii companiei au anuntat investitii de 200 milioane de euro pana la finele lui 2006.

Plus este marca a grupului Tengelmann si extista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.000 de magazine in noua tari europene precum Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.

Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 de miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro. Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Premiera in ospitalitate: parteneriat cu un port de peste din Spania