Odata cu accederea Romaniei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, UPS va extinde simultan serviciile sale catre si din Romania, creand un portofoliu uniform de optiuni de expediere pe teritoriul viitoarelor 27 state membre UE.
Puterea retelei integrate de transport UPS, care are in spate o tehnologie si sisteme de expediere superioare, si o forta de munca experimentata, ofera clientilor locali incredere neegalata si acces la pietele globale. Prin introducerea a 3 noi optiuni de expediere si alte servicii in portofoliul de produse din Romania, UPS ofera clientilor care trimit din Romania o mai mare flexibilitate in echilibrarea vitezei cu costurile.

Cele 25 state membre existente formeaza deja cea mai mare piata unica din lume, declara Michael Mavropoulos, Director Regional UPS pentru Balcani si Grecia. Din perspectiva afacerii, accederea Romaniei, cu o economie in dezvoltare si cu un produs intern brut in crestere rapida, aduce oportunitati deosebite pentru crestere. UPS este bine pozitionat pentru a sprijini clientii din Romania sa faca parte din acest proces al dezvoltarii si pentru a-i ajuta sa culeaga beneficiile pe care le va aduce largirea UE.

Eliminarea barierelor comerciale dintre Romania si restul tarilor UE este un rezultat semnificativ al acestei accederi. intarzierile in vama vor deveni ceva de domeniul trecutului si expeditiile catre si din Romania se vor misca cu mai multa usurinta pe teritoriul UE, anunta un comunicat al companiei. Accederea permite, totodata, proceduri de expediere standardizate, ceea ce va inseamna ca expeditiile catre si din Romania vor fi procesate eficient fara a mai fi necesara documentatie consumatoare de timp.

Toate acestea ii dau companiei UPS posibilitatea sa ofere clientilor sai din Romania un serviciu de livrare express suplimentar, UPS Express Plus, care presupune livrare cu garantia de restituire a taxelor de transport pana la 9:00

Aceasta extindere a serviciilor va oferi clientilor nostri din Romania mai multe oportunitati comerciale cu clientii existenti sau potentiali din UE si nu numai, de comercializare mai rapida a produselor si de servire mai eficienta a propriilor clienti, declara Mavropoulos. Suntem incantati ca avem posibilitatea sa ne angajam astfel in fata clientilor nostri si sa ne ocupam de nevoile lor de expediere astfel incat ei sa se poata concentra pe afacerea lor de baza.

Clientii din Romania pot de asemenea sa foloseasca alte produse UPS, cum ar fi UPS Return Services pentru marfuri care sunt returnate pentru reparatie sau reciclare. Suplimentar, compania ofera clientilor pe teritoriul UE servicii customizate de logistica, logistica pieselor de schimb si solutii de distributie, precum si servicii de transport multi-modale oferite de catre divizia UPS Supply Chain Solutions.

Infiintata in anul 1907, UPS este astazi cea mai mare companie de curierat rapid din lume si lider global al serviciilor de logistica, oferind o gama extinsa de optiuni pentru sincronizarea fluxurilor de marfuri, informatii si fonduri. Cu sediul central in Atlanta, SUA, UPS deserveste peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume. Actiunile UPS sunt tranzactionate la Bursa de Valori din New York (UPS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri