Unilever South Central Europe a inaugurat o noua platforma industriala la Ploiesti, in urma unei investitii de patru milioane de euro, aici urmand sa se produca mustarul si supele Knorr, condimentele Knorr si Delikat si margarinele Rama si Delma, informeaza compania, potrivit NewsIn.

Fabrica are o suprafata de peste 6.000 mp, iar constructia acesteia a durat sase luni. Noua capacitatea de productie este rezultatul deciziei de a consolida, intr-o singura locatie, unitatile de productie plasate anterior in Targu Mures si Bucuresti.

"Un singur centru de productie inseamna eficientizarea afacerilor companiei pe termen lung. O astfel de realizare importanta in numai sase luni de la demararea lucrarilor de constructie ma indreptateste sa fiu mandra de echipa care a dezvoltat acest proiect", a declarat, luni, presedintele Unilever South Central Europe, Alexandra Gatej.

Unilever South Central Europe a investit peste 100 de milioane de la inceputul activitatii sale in Romania, fiind unul dintre cei mai importanti investitori in Romania. Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 165 de milioane de euro, in 2005. Portofoliu companiei include unele dintre cele mai cunoscute marci, printre care Knorr, Rama, Dove, Axe, Sunsilk, Omo, Cif si Domestos.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si