Rompetrol accepta plata cu bonurile de masa pentru produsele alimentare si de igiena personala si cu tichete cadou pentru orice marfa si serviciu, inclusiv pentru carburanti, in 93 de benzinarii, informeaza un comunicat al companiei.

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, este prima companie din Romania care accepta in reteaua proprie de benzinarii tichetele valorice emise de Accor, Hungastro si Sodexho, precizeaza reprezentantii companiei in comunicat.

Astfel, in 93 de benzinarii Rompetrol, tichetele cadou sunt acceptate ca plata pentru cumpararea oricaror marfuri si servicii, inclusiv a carburantilor, in timp ce bonurile de masa vor fi folosite numai pentru plata produselor alimentare si a produselor de igiena personala.

“Parteneriatele incheiate ofera clientilor comuni oportunitatea de a achizitiona produsele dorite la orice ora si din orice statie Rompetrol care afiseaza insemnele companiilor emitente”, a declarat directorul de operatiuni al Rompetrol Downstream, Catalin Fotache, citat in comunicat.

Tichetele valorice se adauga portofoliului de instrumente de plata non-cash acceptate in statiile Rompetrol, precum cele bancare de tip Visa, Mastercard, Maestro, Eurocard, American Express (AMEX) si FinansAvantaj. Rompetrol pune la dispozitia clientilor si doua produse financiare proprii: “Fill&Go” si bonurile valorice personalizate. Lansat in februarie 2004, “Fill&Go” este primul serviciu din Romania care permite plata la pompa a carburantilor, fiind destinat atat clientilor corporativi (”Fill&Go Business”), cat si persoanelor fizice (”Fill&Go Personal”).Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii cheltuiesc 25 de lei pe masa de pranz servita la restaurant