Edenred România lansează un program prin care sprijină restaurantele, cantinele, firmele de catering și cafenelele să își reia mai ușor activitatea obișnuită, după o perioadă în care tot sectorul HoReCa a fost blocat. În cadrul campaniei, Edenred își propune să susțină această industrie și să invite cât mai mulți beneficiari de carduri de masă în restaurante, oferind contravaloarea a 20.000 de mese gratuite, de care angajații români se pot bucura în rețeaua de comercianți parteneri din program, propunându-le să iasă la masă.

„Segmentul HoReCa a trecut prin cel mai dificil test din ultimii ani și este de datoria noastră să le fim alături partenerilor Edenred, să îi ajutăm să crească din nou. Restaurantele și cafenelele sunt importante pentru societate nu numai din perspectiva unui loc în care mergem să mâncăm sănătos, ci reprezintă și un loc drag unde ne construim amintiri, unde mergem să ne întâlnim cu prietenii, familia sau cu partenerii de afaceri. Revenirea la normalitate va fi, cu siguranță, o provocare pentru acestea și tocmai de aceea, vom oferi contravaloarea a 20.000 de mese în oraș pentru a încurajafiecare utilizator EdenredTicket Restaurant să iasă la masă și să își susțină restaurantul preferat”, a declarat Dana Sîntejudean, managing director Edenred România.

Dacă ieșim la masă, contribuim activ la revenirea acestei industrii în cel mai scurt timp.

Edenred s-a implicat pe parcursul acestei perioade în mai multe proiecte care vin în sprijinul companiilor client, al beneficiarilor și comercianților parteneri din România. A facilitat tranziția de la tichete pe suport hârtie la carduri fără costuri suplimentare pentru angajatori, a digitalizatproceseleoperaționale și a implementatplata online pentru toate produsele, inclusiv dezvoltând parteneriate cu platforme online de comenzi și livrări mâncare.

Citește și Se întâmplă și lucruri bune în piața muncii: mulți angajatori au crescut valoarea tichetelor în plină criză

Compania a ajutat restaurantele încă de la debutul crizei COVID-19, promovând activ comercianții partenericare ofereau atât livrarea la domiciliu, cât și ridicarea din locație a comenzilor. Edenred România a încurajat utilizatorii să comande mâncare caldă și sănătoasă și să plătească online cu cardul de masă Edenred Ticket Restaurant, în condiții de siguranță, dintr-o rețea de restaurante partenere dezvoltatăla nivel național.

Campania lansată în România face parte din inițiativa globală a grupului Edenred,în cadrul căreia a fost creat fondul „More than Ever”, în valoare de până la 15 milioane de euro, menit săsprijine proiecte și investiții în măsuri specifice minimizării efectelor crizei provocate de pandemia COVID-19.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri