Calvin Klein, o filială deținută integral de PVH Corp, anunță deschiderea primelor magazine Calvin Klein Underwear și Calin Klein Jeans în București, România, pe data de 15 iunie 2020, potrivit unui comunicat de presă.

Magazinele, care sunt localizate în interiorul centrelor comerciale ParkLake Shopping Center și București Mall și sunt operate de Sarkk, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză Calvin Klein în România. Acestea vin ca parte a planului de dezvoltare a brandului pe piața din România.

Cu o suprafață de 95 mp în ParkLake Shopping Center, magazinul Calvin Klein Underwear va face disponibile pentru public cele mai noi colecții CK Underwear pentru femei și bărbați.

Situat în București Mall, primul magazin Calin Klein Jeans își folosește spațiul de 160 mp pentru a prezenta cele mai recente colecții CK, precum CK Jeans, CK Footwear & Accessories și CK Underwear, toate destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Sursa foto: CK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri