Kaufland inaugurează o cantină socială: 500 de porții servite zilnic

Kaufland România, împreună cu Asociația Șansa Ta, deschide, pe 2 februarie 2021, prima Cantină Socială dedicată sprijinirii persoanelor defavorizate. Retailerul va oferi gratuit mese comunitare persoanelor fără adăpost și familiilor cu venituri mici.

Un număr de 500 de porții de mâncare caldă vor fi pregătite zilnic, de luni până vineri, de către personalul specializat al cantinei, cu produse asigurate de Kaufland.

Criza cauzată de coronavirus a înrăutățit starea persoanelor afectate de sărăcie. Totodată, risipa alimentară este deja o problemă pregnantă a zilelor noastre, 53% din alimentele aruncate în țara noastră provin din gospodării. În acest context, este vital să gestionăm cât mai inteligent toate resursele de care dispunem.

Acțiunea este o premieră, un model de parteneriat privat cu societatea civilă, ce vine în sprijinul persoanelor defavorizate și contribuie la diminuarea risipei alimentare.

Kaufland are în prezent 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România.

Citeste si:
Clienții Kaufland își vor putea scana produsele direct la raft
Kaufland introduce un nou...

Sursa foto: Pixabay
Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri