Evoluția pieței de abonamente medicale private

Dr. Wargha Enayati: “După aproape 30 de ani de la primele abonamente pe care le-am lansat în Romania, astăzi am trecut la nivelul următor în acest domeniu, cu servicii medicale premium, cu medici dedicați companiei, acces la o rețea, cu acces la expertiză internațională și , mai ales, cu acces prioritar pentru abonați.”

Abonamentele oferite de Enayati Medical City reprezintă un concept inovator în îngrijirea medicală, concentrându-se pe soluționarea eficientă a problemelor de sănătate și promovând o relație personalizată și strânsă între medic și abonat. Acest serviciu se axează pe ghidarea și identificarea celor mai bune soluții în cadrul unui sistem medical complex.

Cum se deosebesc aceste abonamente de oferta deja existentă pe piața abonamentelor corporate din România?
Concierge Doctor dedicat: Fiecare abonat beneficiază de serviciile unui Concierge Doctor, specializat în găsirea celor mai bune soluții medicale, îndrumarea și optimizarea parcursului medical, fie că este vorba de servicii în cadrul sistemului medical privat sau de stat, atât în țară, cât și în străinătate.
Rețea deschisă și calitativ standardizată: O altă caracteristică definitorie este reprezentată de o rețea deschisă și standardizată calitativ. Abonații Enayati Medical City beneficiază de acces necondiționat la o rețea extinsă de clinici partenere, inclusiv rețele multidisciplinare și clinici specializate, precum și la spitale atât de stat, cât și private, atât în București, cât și în întreaga țară.
Programări cu prioritate: Prin intermediul abonamentelor Enayati Medical City, ne angajăm să oferim programări în maximum 3 zile lucrătoare, indiferent de specialitate. În plus, abonații noștri beneficiază de acces prioritar la întreaga echipă medicală, indiferent dacă este vorba despre un medic specialist sau un profesor universitar.

Abonamentele Enayati Medical City oferă flexibilitate, fiind un produs hibrid între asigurările de sănătate și abonamentele medicale. Ele au o acoperire extinsă, disponibilitate și orientare într-un mediu medical adesea complicat. Aceste abonamente sunt opțiunea ideală pentru cei care doresc să evite labirintul sistemului medical și să beneficieze de o experiență ghidată în ceea ce privește sănătatea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri