Grupul Conarg estimeaza afaceri de peste 80 milioane euro in 2007

Grupul Conarg estimeaza o cifra de afaceri intre 80 si 100 milioane euro anul acesta, din care 40% va fi realizata de partea de imobiliare, a declarat, citat de NewsIn, presedintele Conarg, Valentin Visoiu, la inaugurarea primelor apartamente din proiectul Quadra Place.

Anul trecut, Conarg a avut o cifra de afaceri de 41 milioane euro, in crestere cu 40% fata de 2005. "Anul acesta avem in plan sa dezvoltam trei proiecte noi in Bucuresti si unul in Pitesti si ne vom orienta si spre partea de birouri", a spus Visoiu

"Momentan ne axam pe piata imobiliara din Bucuresti, deoarece nu suntem convinsi ca in Pitesti proiecte rezidentiale de marimea Quadra Place ar avea succesul scontat si nu cred ca s-ar vinde in timp real", a adaugat el.

Proiectul imobiliar Quadra Place, dezvoltat de Conarg, a fost lansat in urma cu un an si consta in 11 blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. Ansamblul situat langa parcul Politehnicii din capitala cuprinde 343 de apartamente si are o suprafata de 15.144 metri patrati.

Apartamentele au fost vandute inca de vara trecuta, iar saptamana aceasta primii proprietari au intrat in posesia cheilor. Apartamentele proiectului vor fi predate in totalitate pana in luna octombrie. Pretul mediu de vanzare a fost de 1.200 euro/metru patrat, dar pentru penthouse-uri, pretul a fost de 1.450 euro/metru patrat, iar din cele 19, mai sunt disponibile patru.

Eurisko este agentul exclusiv de promovare a proiectului Quadra Place, iar Raiffeiesen Bank a finantat intreaga investitie a Conarg, precum si achizitionarea de locuinte.

Compania pitesteana Conarg a fost infiintata in 2006, avand ca domeniu principal de cativitate executia lucrarilor de constructii-montaj. Conarg are 467 de nagajati, iar printre proiectele realizate se numara structura metalica a magazinului Ikea din capitala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri