Producatorul de sisteme de supraveghere a vehiculelor prin GPS, SAS Grup, isi extinde activitatea in Slovacia, prin infiintarea la Bratislava a unei companii mixte cu un partener local, urmand sa dezvolte afaceri in alte cinci tari europene, pana la sfarsitul anului, relateaza NewsIn.

"La sfarsitul lunii martie am demarat implementarile de sisteme GPS in Slovacia, tara pilot, urmand ca din septembrie 2008, sa patrundem pe pietele din cel putin inca cinci tari europene, Germania, Spania, Croatia, Serbia si Austria", a declarat directorul general SAS Grup, Adrian Dinu, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, extinderea companiei va continua in anul 2009, atat in tari din Europa, cat si pe piata americana. In prezent, SAS Grup are in Romania un portofoliu de peste 100 de clienti si peste 4.000 de echipamente GPS montate pe vehicule.

Compania a inregistrat in 2007 o crestere a cifrei de afaceri de 282 % fata de anul 2006, ajungand la 4.018.851 lei. De asemenea, SAS Grup a realizat anul trecut un profit de 250.000 de lei si o crestere a vanzarilor de 260 %.

Conform estimarilor companiei, piata de sisteme GPS va "exploda" in 2009, an in care peste 50 % din flotele comerciale vor fi dotate cu sisteme GPS, iar cresterea va ajunge la 300 %, pana in 2011.

Compania SAS Grup, constituita in 2002, are ca obiect de activitate atat dezvoltarea si implementarea sistemelor integrate de supraveghere si urmarire autovehicule prin satelit, cat si executarea de software in domeniu. Datele furnizate de echipamentele GPS sunt comunicate cu ajutorul solutiilor de transfer de date Orange.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si